Runstreak day 30

Idag har jag sprungit varje dag, 30 dagar i följd. Även om jag själv medvetet valt att springa, har det hänt att jag ifrågasatt hela konceptet. Det är heller inte alls så enkelt och lätt som jag trodde i början. Vissa dagar har det känts rent ut sagt för jävligt, då jag tvingat mig själv ut i snålblåst och piskande isregn. För att inte tala om de dagar då jag haft resdagar, och därför varit tvungen att stiga upp extra tidigt för att hinna med en löptur innan jobbet. 

Kilometermässigt har jag snittat på cirkus 40km i veckan. Bråda dagar har jag nöjt mig med ett snabbt 3km:s pass, men lika ofta har jag försökt få in en 6-7km:s löptur i schema, och under helgerna har jag kunnat smälla till med 10km eller mer. Ser man till kilometrar/vecka har streakandet inte inneburit någon kilometerökning/-minskning. Däremot har jag fått in en hel massa muskelvård som jag tidigare negligerat – svettig, färdigt ombytt och med lite några extra minuter i bakfickan är det lätt hänt att jag utför lite extra övningar jag i vanliga fall skulle strunta i. 

Summa summarum är jag i skrivande stund osäker på hur länge jag kommer fortsätta med streakandet, men tanken om att jag kunde klara av ett 24h:s lopp genom att springa kort, men varje dag, är kittlande. Troligtvis så kittlande att jag kommer fortsätta streaka lite till. 

2 Replies to “Runstreak day 30”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s