Hur överlever man slasket?

Vintern kom. Och så lämnade den oss igen. Kvar blev mörkret. Vätan. Kylan. Slasket. Ja, allt det ohärliga som gör att vi helst av allt kryper upp i soffan och drar pläden högt upp över hakan. 

För att inte deppa ihop totalt är det här perioden då det gäller att planera, lägga upp konkreta mål och hålla fast vid schemat. No matter what. Om det så är frågan om en powerwalk, ett löppass eller ett styrkepass utomhus, är det nu det gäller. Pannben. Jävlar anamma. Balls. Ja, ni fattar. 


I praktiken

Konkret gäller det att göra det lätt för sig att komma ut, och svårt för sig att låta bli. 

Lägg fram träningskläder, inklusive reflexväst, mössa och handskar, på ett ställe du inte kan blunda för då du går förbi. Skaffa dig en träningskompis (helst flera) och bestäm en dag i veckan då ni tränar tillsammans. Skicka ut meddelande om träning åt flera kompisar och fråga ifall de hänger med (det är alltid någon som hänger med). Skriv in träningstiden i din kalender. Meddela gärna andra om planerad träning och skryt om utförd träning på sociala medier. Klappa dig själv på axeln en extra gång. 

Följande dag upprepar du det du gjort dagen innan. Lätt, inte sant? 

5 Replies to “Hur överlever man slasket?”

  1. Det var så skönt med snö! Fast vi bara fick njuta en vecka eller så så gjorde det ju halva november lite ljusare 🙂 Tänker som du, jag måste övervinna mörkret och bara tvinga mig ut. Inte så enkelt inte. Bäst funkar en träningsdejt, då kan man inte backa ur.

      1. Nej, tyvärr 😦 deltagandet är så lågt att det inte är någon vits. Det blir några happenings i året i stället, typ cooper, trappträning, långpass o sånt. Synd, för sällskap är nog skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s