Familjeporträtt

Jag tror de allra flesta har bilder på familj och vänner hemma hos sig. Hos oss finns totalt fem foton. Nere i nedre våningen finns ett foto på min mamma då hon var cirkus fem år och två bröllopsfoton på mig och Mathias. En våning upp finns det ett foto på min avlidna pappa och en ul bild. Då barnen frågar vem det är på ul bilden svarar jag oftast det barns namn som frågar.

För att råda bot på den uppenbara bristen familjebilder bad vi Frank ta bilder på oss. Jag är sjukt nöjd med resultatet – nedan finns ett litet urplock. Speciellt nöjd är jag med bilderna han tagit utan att vi vetat om det – då ena gnider sig i ögonen och andra helst av allt vill springa iväg. Det är vi i ett nötskal.

_fvl9788_fvl9793_fvl9792_fvl9796_fvl9824

One Reply to “Familjeporträtt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s