Flashback

Fem år senare funderar jag åter igen på bloggens varande och icke varande

Med darrande händer och klump i halsen skrev jag mitt första blogginlägg i oktober 2011. Fem år senare, efter månader av blogguppehåll, darrar pennan åter igen. Snacka om flaschback.

Till en början kändes det skönt med blogguppehåll. Livet fortsatte precis som förr – det enda som fattades var själva dokumentationen. Nu i efterhand kan jag känna att jag saknar just det – skrivandet, bilderna och minnena.  Även om det i stunden kan kännas angenämt att slippa ta foton på maträtter som ska ätas och stigar som ska nötas, känns det tomt utan alltsammans. Lika bra att återuppta intresset alltså.

 

Snacka om pissvingleri – från mammaspring till skärgårdsidyll och så tillbaka till mammaspring igen

Även om mammaspring känns lite väl moderligt, så är det ett välfungerande namn –lätt att komma ihåg och lätt att förstå.

Eller som en vän till mig någon dag tillbaka:

Mammaspring passar dig. Du är mammaspring. Du ångar på och hinner med det mesta. Det namnet beskriver så bra vad hela bloggen handlar om.

_fvl9940

Med en ny header och ny bloggdesign, har jag bestämt mig för att åter igen börja blogga. Fokus kommer ligga på löpningen och kommande mål, med lagom mängd helt vardagliga funderingar. Vardag helt enkelt.

Fotot på nya headern är taget av duktiga Frank. Samtidigt som han tog bilder på famijen passade vi på att ta bilder till bloggen. Jag är skitnöjd med resultatet. Vad säger ni?

 

 

One Reply to “Flashback”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s