Avbrott

Det är som om någon verkligen tänkt till då det bestämts att 6 januari skall vara röd dag. Ett avbrott kunde inte komma mer lägligt än såhär. Kroppen var nästan i chock efter nystarten, och det i kombination med vargavintern vi befinner oss i gör att man inget hellre vill än kura sig under filten och ösa på ved i spisarna.

Kom i varje fall ut en sväng på kvällskvisten, men hoppade över springandet för att istället gå en rask promenad. Någon måtta får det vara. Vill spara på lungorna så jag möjligtvis kunde skippa sjukstugan. Det händer alldeles för mycket spännande i januari för att jag ska ha tålamod att ligga på sängbotten.

Vet inte om det är åldern, eller om det är att jag till viss del fått ett lugnare sinne, men har helt klart blivit snällare mot mig själv. En gång i tiden krävde jag att jag tränade vare sig min kropp orkade det eller inte. Idag kan jag gott hoppa något pass för att ta igen det senare.

SAMSUNG CSC

Vaknade upp och kunde njuta av det vackraste fönstret någonsin. Många gånger förbannar jag de arbetsdryga gamla fönstren vi har. Lika ofta prisar jag de vackra rutorna för att inte tala om alla spröjsen.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Snacka om inspiration till mönster. Utstuderade detaljer man inte kan få nog av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s