Dagen före nystart

Så kom äntligen minusgraderna. Som vi väntat. Med ens blev det behagligare att vistas utomhus. Gyttjan är putsväck. Liksom vätan. Vagnen tar sig fram på de mest knepiga små vägar och det är som om hela omgivningen stannat upp ett ögonblick.

SAMSUNG CSC

I väntan på snön passade jag på att bege mig ut på en riktig långpromenad. Vännen jag hade sällskap av somnade innan vi ens kommit ut över åkrarna, varefter jag med gott samvete kunde ringa en god vän för att sedan lyssna till senaste avsnitt av Veckans bläcka! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det är alldeles särskilt rofyllt att vistas utomhus en dag som denna. Som om kroppen tankar all energi den kan komma åt. Som om alla sinnen är lite känsligare. Lite mer uppmärksamma. Och som om en värdesätter allt en har lite mer.

Imorgon kör vardagen igång igen.

2 Replies to “Dagen före nystart”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s