Med granen på taket

Sist jag besökte inredningsaffären Tre Små Rum stod jag länge och väl och fingrade på en snövit bubbla med en julgran på taket. Hela konceptet kändes fräscht. Juligt och kitschigt, och precis lagom retro.   Likväl gick jag därifrån tomhänt (förutom alla de gåvor jag köpt åt andra).  Kunde dock aldrig riktigt glömma bilen. Så mycket ha-begär väckte den.

Sicken tur att jag kom på att det fanns en liknande miniatyrgran bland min mormors och morfars gamla julpynt. Plötsligt hade jag fixat mig en röd bubbla. Och som den beundrats. Både av stora och av små.

Har du inte tillgång till miniatyrgran och har vägarna förbi Tre Små Rum löns det att göra en avstickare. Den snövita bubblan var så cool, så cool. Precis som den röda under på bild.

SAMSUNG CSC

Då jag ser bilen kommer jag genast att tänka på Sunes jul och granplundringen. Grantjuv stod det visst på bakrutan.

2 Replies to “Med granen på taket”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s