Julklappstipset

Mitt allra hetaste tips beträffande julklappar och presenter över lag, är gymnastikringarna från Polkuped som jag införskaffade för dryga året sedan.

Inte en endaste dag passerar utan att ungarna hänger upp och ner i ringarna. Och visst änder det att jag också gör ett nålsöga eller två. Ja, ibland händer det till och med att svärmor gör fågelboet rakt upp och ner.

  

Molly började sin karriär som ringmästare då hon knappt fyllt ett år. Idag gungar hon hängandes i armarna, med fötterna rakt fram i nittio graders vinkel och ståendes på trapets och gud vet vad. Makalöst som hon håller på. Vilken rörelseglädje.

I år kommer tomten alltså hämta en lian hem till oss. Inget låtsassnöre, utan en riktig lian – en sådan där som det finns i gymnastiksalarna. Ser redan framför mig hur de kommer gunga fram och tillbaka som små galningar.

Screen Shot 2015-12-10 at 21.02.34

(Fotot lånade jag från polkupeds hemsida)

Jag har sagt det förut och jag säger det igen – att köpa grejer från polkuped känns så rätt, så rätt. Dels är kundservicen av toppklass och grejerna av högsta kvalitet, men så känns det också bra att kunna understöda småföretagare som verkligen brinner för det de gör. Punkt.

2 Replies to “Julklappstipset”

    1. Ja, så sent som igår hade vi gäster över med barn och kvällen slutade med att samtliga ungar dinglade i repen! De lockar verkligen fram rörelseglädjen i alla. Och vilken unge vill inte klättra? Med lov till råga på allt! Såg att du igen beslutat dig för att sluta bloggandet. Synd. Gillade dina inlägg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s