Tyll

Allt sedan att vara någons fru lanserade fabulösa Kung Fidolin  har jag gått och sneglat efter en tyllkjol. Helst skulle jag bära den själv, men till och med jag förstår att det inte riktigt ser okej ut med tyllkjol till vardags på en trettio plussare. Alltså får jag lov att klä tyllkjolen på första bästa som låter sig påklädas. Ettåringen.

Ni kan förstå att jag gick bananas då jag med Kung Fidolins frestelse i bakhuvudet sprang på denna söta skapelse från name it. Det fanns inget i världen som kunde hejda mig.

SAMSUNG CSC

Komiskt nog är ettåringen föga imponerad. Oftast åker den av fortare än jag hinner säga tyllkjol, men vem kan klandra henne. Att gå klädd i tyllkjol och hänga i gymnastikringar fungerar väl sådär.

En bild på ettåringen iklädd kjol och gå-bort-kappa finns att skåda i Instagram-flödet till höger. Munter min, eller vad säger ni?

2 Replies to “Tyll”

  1. Jag kunde inte heller motstå liknande tyll från samma butik! Fastän min 6 månaders verkligen inte kunde bry sej mindre. Och det är ju inte riktigt något praktiskt plagg att ha under halaren till exempel… Men jag bara måste jag med! Och jag tog en 74 och den passade faktiskt på storebror, nästan 3 år, också så jag tänker att hon kan ha den länge!

    1. Ja jag valde 92 till Molly som normalt har 86/92 och kunde sannerligen ha valt en mindre storlek. Lätt att vara efterklok. Samtidigt kan hon väl ha den tills hon är fyra-fem 🙂
      Underbara att ha bara som inredningsdetalj också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s