Ny blogg

Hela hösten har mammaspring känts som ett ilsket skavsår – ständigt gjort sig påmind och mest av allt skapat irritation. Ingen idé att försöka hålla i liv något som inte känns okej.

Främsta orsaken att jag begraver mammaspring är att jag helt enkelt tröttnat på att skriva om löpning. Missförstå mig inte – älskar fortfarande löpning. Men att skriva om det – not so much.

En annan orsak är att jag tröttnat på ordet mamma. Tre barn senare känns mamma-stadiet passé. Att få identifiera sig som något annat än bara mamma känns väldigt viktigt. Har helt enkelt fått nog av snor på tröjan och noppriga tights och ser mig mycket hellre som en snajsig yrkeskvinna klädd i klackar. Summa summarum – mammaspring har gått vidare och blivit Skärgårdsidyll, en blogg som jag hoppas kommer hitta sin form under kommande vinter.

Håll till godo.

 

12 Replies to “Ny blogg”

    1. Jamen jag gick ju omkring hela tiden och tänkte att det här kunde jag blogga om eller det där kunde jag blogga om – men ändå inte. Nu känns det hur bra som helst. Har vändt blad som svenska kungen skulle ha sagt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s