Från stugliv till kalas på bara några timmar

Jag kan inte upprepa det tillräckligt ofta – stugliv är banne mig det bästa jag vet. Kombinera det med första egentliga semesterveckan sedan mannaminne och vädret kvittar. Regnade det höll vi till inomhus framför brasan där vi spelade sällskapsspel. Och sken solen hängde vi utomhus mest hela tiden. Med det sagt måste jag ändå understryka att semester med småbarn (eller rättare sagt ett visst litet småglin) inte är någon avkopplande retreat. Nej, det kan mer liknas vid ett sjuhelsikes maraton. Hur som helst klarade vi av veckan med bravur. Vad spelar det för roll om vi nästan lyckades spola katten över bord – hon har alltid 8 liv kvar. Diskandet hade ungarna hand om. SAMSUNG CSC Och ja ni ser vem som skötte Mollys rumptvätt. Tuffer var hon också – inte ett pip trots att det inte bjöds på några värmegrader. SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC Den berömda 90 graders vinkeln. Den kommer jag själv minsann inte att sakna då hon växer till sig en smula. SAMSUNG CSC Efter nattbastu med tillhörande nattbad var vi så klart tvungna att sitta och njuta av månskenet. SAMSUNG CSC Fiskade gjorde vi så mycket vi orkade och hann med och visst blev det finfin middag i vanlig ordning med rökt flundra och abborre. SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC En kväll cyklade vi iväg bort till Västra Sundet för att köpa glass i stora lass. En rätt salig röra cyklar och det tåls att säga att 9-åringen minsann inte var imponerad av 80-tals cykeln jag en gång i tiden haft. SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC Vädret var som sagt ombytligt men likväl fungerade livet på ön över förväntan. Det här kommer vi göra om. Snart.

Hemma igen

Knappt vi hunnit packa upp innan det var dags att ställa i ordning inför det efterlängtade kalaset. Det sjöngs och det hurrades och det åts och det skrattades. Och det fortsatte fram emot söndag. Och därför har jag inte haft tid att blogga förrän nu. Att sånt. SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s