En helg i hundratjugo

De kloka och erfarna brukar säga att tiden går fort då man har roligt och det har visat sig ligga något i de kloka orden. Nyss bloggade jag om ringar vi köpt från polkuped och i ett ögonblick råkade några månader  passera obemärkt. De senaste månaderna har bjussat på en hel massa roligheter. Ska jag vara riktigt ärlig har det hänt så mycket att jag omöjligen kan göra en recap utan att det mer eller mindre skulle bli en seg och lång historia. Men i korthet kan nämnas att det varit en väldans massa roligt jobb kombinerat med hämtning och lämning, kryddat med en massa liv och rörelse. Att ungefär så. Vardag i största allmänhet. Men rolig sådan. Ser jag tillbaka på den gångna helgen kan jag konstatera att den rätt bra avspeglar de gångna månaderna. Full fart framåt i 120 med få och korta andningspauser. Ungefär så.

Midsommar 2015

Det var inte bara en eller två gånger vi reflekterade över den besynnerliga situation vi befinner oss i. Femton år tillbaka var vi sex vuxna. Numera utgör vi femton pers in alles. Femton personer. Holy cannoli säger jag bara. Men det gick bra. Bra på ett sätt som är okej då det gäller att styra upp alltsammans med nio hungriga och törstiga barnamunnar att mätta. Bra på ett ”Familjen Annorlunda” -vis. För visst reflekterade vi över det en och annan gång. Hur vardagen skulle te sig om man levde såhär jämt. midsommar Sjutton liter mjölk och jag-vet-inte-hur-många-måltider-senare blev det tyst. Ena grät av både utmattning och sorg medan den andra bräkte på med ny dialekt som aldrig tidigare. Själv kan jag konstatera att vänskapsband som det här inte kan tas för givet. Vänner för livet. Det är vad de är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s