De där ringarna alla snackar om

Ett bra köp

Länge, länge funderade jag ifall jag skulle köpa ringarna eller inte. Med ett par gammeldags metallringar i övre våningen kändes köpet inte speciellt berättigat, men med facit i hand kan jag konstatera att jag borde genomfört köpet redan i vintras.

Det första de gör om morgnarna och det sista de gör innan läggdags är att de hänger i träringarna. Upp och ner. Bak och fram. Och så med alldeles för stora yllesockor på fötterna. Med hala strumpor och träringar i händerna, kan man nämligen lätt skrinna längs golvet i racerfart.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Gymnastikringarna i trä är tillverkade i Finland och kommer från Polkuped.fi – ett litet österbottniskt familjeföretag som brinner för motion och rörelse inom familjen. Jag har bl.a. bloggat om Polkuped tidigare här. Och precis som då väljer jag att köpa från Eva och Thomas eftersom det känns bra att kunna stödja små, lokala entreprenörer framom stora jättar.

2 Replies to “De där ringarna alla snackar om”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s