Upp till toppen

Ni som följer mig på Instagram, vet att jag hittat en ny löprunda som jag brukar springa så fort det finns en liten stund över. Rutten går mestadels i terräng – ett underlag som jag lärt mig uppskatta allt mer under det senaste halvåret. Tyvärr har jag ändå på känn att terrängen ställvis går under benämning förbjuden mark, men eftersom frestelsen till den vackra omgivningen är för stor väljer jag att synda och följa den stig som andra redan trampat upp.

Under flera veckors tid har jag planerat ta med ungarna upp till toppen, men på något konstigt vänster är det som om tiden aldrig riktigt ville räcka till. Vilken tur att det alltså blev långfredag – en dag då tiden oftast mer eller mindre verkar stå stilla.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Vägen till toppen var lång, men då vi väl kommit upp var ungarna precis lika hänförda av utsikten som jag var första gången jag klättrat ända upp.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Samvaro, lek och rörelse utomhus – bästa vi vet.

2 Replies to “Upp till toppen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s