Hur gick det sen då?

Någon månad tillbaka var jag i full gång med att starta upp webshop och fungera som agent för några riktigt coola babyprodukter, men så gick det som det gick. Egenföretagare i all ära – det är fasligt skönt att vara anställd och slippa fundera på momsredovisning och bokföring.

Efteråt kan jag känna att jag snubblade på mållinjen, men samtidigt inser jag att en webshop inte kan skötas bara sådär lite på sidan om heltidsjobb och familjerumba. Kundkontakten sker  24/7, konkurrensen är stenhård och behovet att finnas och synas i sociala medier är avgörande. Likväl kan jag inte riktigt släppa tanken om att ha något eget. Hur som helst fick jag i alla fall fundera kring varumärken och design så bortkastad tid var det  ingalunda.

Screen Shot 2015-03-02 at 22.28.23

En skärmdump av projektet.

2 Replies to “Hur gick det sen då?”

  1. Jag säger som dig, det hade varit fantastiskt med något eget. (Och modigt).
    Men samtidigt gäller det ju att ha planerat och vara realistisk innan man drar igång. Mycket jobb (kan jag tänka mig)!

    Kram M

  2. Men det kanske blir din tur lite senare i livet istället!? Hursomhelst så är det precis som du sa ALDRIG bortkastat att lära sig något nytt! Superdupersnygg logo förresten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s