Blinkade knappt

Knappt jag hann blinka innan två veckor passerat

Stundvis känns det smått overkligt att tiden bara rinner iväg. Under min tid på jobb har Molly inte bara lärt sig ta sina första steg, hon rent utav springer fram. Så sent som idag såg jag henne ställa Viktors småbilsgarage intill bokhyllan för att sedan klättra upp i själva hyllan. Ingen vits att säga ajjabajja här inte. Bättre att lära henne landa mjukt.

Även om mina känslor inför jobbstarten varit tudelade har jag aldrig ångrat mitt beslut. Helt ärligt vill jag påstå att söndagsångesten inte vill infinna sig. Istället märker jag att jag längtar till måndag eftersom jag vet att det innebär tid för sådant jag verkligen gillar.

Allt trädgårdsarbete på några timmar tack

Andra våren på gården och det börjar kännas som om vi ligger efter i schemat. Granhäckar och ekhäckar ska beskäras, nya staket väntar på att bli installerade och gårdshus väntar på storstädning. Hur som helst försöker vi så gott vi kan och rycker på axlarna åt allt det där som blir ogjort. Det blir vår i nästa år också.

SAMSUNG CSC

Skrubbsår och lera – här snackar vi lek på allvar.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Säg mat utomhus och inte en kotte vill stanna inomhus.

SAMSUNG CSC

Gren för gren klipper vi, utan att egentligen känna oss helt hundra på det vi gör. Tids nog kommer vi se om vi råkat döda den hundraåriga häcken eller inte.

Kors och tvärs

Förutom trädgårdsarbete och vardagsarbete har vi också hunnit umgås en hel del. Bland annat har vi hunnit hälsa på hos fina vänner nära och lite längre bort på kobben och så har jag självklart sprungit lite smått. Bland annat blev det en springtur längs drottningens slott i Windsor och en löpdate med karl i huset på lördag kväll. Att så.

2 Replies to “Blinkade knappt”

  1. Varför har MrM slutat med fotbollen? Vad gör han nu (alltså inte alldeles precis just nu utan istället för fotbollen typ…)

    1. Han har slutat för att han ville sluta och för att han helt enkelt blev fotbollspensionär typ. Idrotten sliter rätt så hårt på knän etc.
      Just nu är han ännu hemma med Molly. Men han har läst både ekonomi och journalistik under åren som fotbollsspelare så helt utan framtidsplaner är han inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s