Kalendern spikad

Förvisso är årets evenemang som jag ämnar delta i rätt så lätträknade, men samtidigt tror jag mig veta att det blir lopp i en helt egen klass för sig.

TEC50 i Täby, Sverige går av stapeln den 18 april klockan 10 och jag är anmäld sedan månader tillbaka. Dagen då det är tänkt att jag verkligen skall genomföra det 80 km långa loppet börjar hur som helst bli skrämmande nära och paniken över all utebliven träning gör sig påmind. Jag har absolut inga som helst förutsättningar att klara det – ändå vet jag att jag kommer fixa det. Någon tanke om att avbryta existerar inte.

Den 13.6.2015 kommer jag förhoppningsvis att vara en del av världens största orienteringsstafett då den 38:nde Venla-kavlen går av stapeln i Pemar, nära Åbo. För mig blir det premiärlöpning i Jukola-skogar och hoppas självklart på att få springa den sista och längsta sträckan.

Året avslutas med det som jag hoppas kommer bli det mest minnesvärda maratonet någonsin. Vi må fira tennbröllopsdag i år, men jag tänkte vara listig nog och byta ut tennet mot ett startbevis. Karln i huset lovade nämligen för en hel massa år tillbaka att springa ett maraton då han vinkat hejdå till fotbollen och tattadadaa… Ett par månader tillbaka gjorde han ju det.

Vaarojen Maraton i oktober tror jag kommer bli alldeles perfekt, eftersom det kommer kräva mycket mer av oss än bara steg efter steg på asfalt. Extremt.

2 Replies to “Kalendern spikad”

  1. Pemar blir ett braställe att göra Venladebut på. Ni har så fin terräng där i era trakter. Sista sträckan är min favorit, men drömmer om att våga ut på första. Måste jobba med min startskräck… Lycka till med träningen och träningsmålen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s