Ett inlägg om dagen

Eftersom inläggen under de senaste månaderna varit ungefär lika många som centimetrar snö på marken, har jag bestämt mig för försöka mig på ett inlägg om dagen under februarimånad. Bered er på ytliga, ogenomtänkta och enfaldiga inlägg – bättre än det får jag nämligen inte till just nu.

Ett återkommande tema, men likväl på många sätt avgörande

Några år tillbaka funderade jag sällan på vad jag skrev. Frekvensen var något uppskruvad och under de mest aktiva dagarna kunde publicera två tre inlägg om dagen. Idag är tempot helt annat.

Jag kunde skylla på tidsbrist, men faktum är att det lika ofta handlar om en viss form av medveten munkavel. Vetskapen om att kolleger och bekantas bekanta läser det jag skriver gör att jag i alla fall försöker filtrera det jag slänger ur mig. Men nu blir det alltså slut på det en tid framöver. Lättar på munkaveln mellan varven och vissa inlägg skall tas med en nypa salt. De kanske inte är helt genomtänkta och bra så. De speglar helt enkelt dagens sinnesstämning.

Feel free to join! Ett inlägg om dagen utan munkavel.

5 Replies to “Ett inlägg om dagen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s