Det finns skor. Och så finns det skor.

Om det är något jag lärt mig med åren, så är det att ungarna fullkomligt struntar i färg, form och än mindre märke. Det de bryr sig om är funktion och smidighet. En mössa som sticks eller en sko som klämmer går bort direkt till förmån för det lätta, bekväma och sköna.

Med två Sorel i farstun trodde jag att ungen hade gott om vinterskor – bra sådana. Likväl envisades han klämma in foten i ett par alldeles för små Crocs-stövlar vareviga gång han skulle iväg någonstans. Fick han själv välja gick han klädd i Crocs jämt, och således var jag illa tvungen att köpa ungen det han vill ha. (Vill ju inte orsaka nageltrång åt en fyraåring.)

SAMSUNG CSC

Det blev ett par fodrade och vattentåliga stövlar som kommer fungera långt in på våren. Det är bara att konstatera: lätta ben = nöjd unge som orkar leka i många långa timmar.

SAMSUNG CSC

Just nu rear Crocs ut en hel massa stövlar och skor.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Färgen ser annorlunda ut i verkligheten än vad den gör ovan på bild – inte lätt att fotografera i mörker.

3 Replies to “Det finns skor. Och så finns det skor.”

  1. Vi har crocs vinterskor som blinkar. Gissa om ungarna är populära på dagis 🙂 Sorel mokan gjorde jag förra året och fick ångra mig genast då. Det enda jag har att invända med dom är att skaften inte tål vatten och den yngre kommer hem med halva parken inne i stövlarna dagligen. Men dom klarade sig i -14, ungarna diggar och är prisvärda. Win win

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s