Vi gör allt och ingenting

Försöker verkligen blogga, men det är som om tiden inte räcker till – hur jag än försöker. 

Vad gör vi då?

Tja, vi spelar brädspel. Städar. Lagar mat. Åker spark. Umgås. Tvättar. Viker undan ren tvätt (fattar inte att en familj på fem personer kan åstadkomma så pass mycket tvätt som vi gör). Åker skidor. Springer. Kollar på film med ungarna. Möblerar om. Och sover.

Sömn och slutet på hemmalivet

Det är som om min kropp tankar sömn och lugn inför de kommande trettio-fyrtio åren på kontoret. Aldrig tidigare har jag varit så morgontrött som nu och då jag pratar högt om tröttheten nickar de flesta instämmande.

Livet här hemma har varit precis så mysigt och lagom som jag önskat mig. Ändå känner jag att det är hög tid för mig att återvända till arbete. Någon hemmamamma blir jag aldrig. Punkt.

Längtar efter att få stiga upp om morgnarna, klä mig snyggt, packa väskan och ge mig av mot kontoret. Och det är inte bara jag som längtar. Viktor längtar också. Dagisstart. Nya kompisar. Aktiviteter. Lekar. Utfärder. Bara en sådan sak.

I väntan på att vardagen kickar igång på allvar fortsätter vi jullovet några dagar till.

4 Replies to “Vi gör allt och ingenting”

    1. Nej, du har rätt. Kanske inte så konstigt i varje fall. Men det är som om jag aldrig får nog. Iofs är jag ju inte längre nattrött. Så fort ungarna lagt sig är det som om jag skulle lägga in en helt ny växel. 😀

  1. Jag och sambon sover också mycket mer och längre. Okej, vi närmar oss femtio, hur det nu är möjligt, känner mig ju som 27!
    … tror ni det är något luftburet ”sovvirus” som sprider sig? 😉 💤💤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s