Omgjord Ikea hylla

Hyllan nedan har hängt med oss sedan urminnes tider. Till att börja med kändes den både fräsch och modern, men rätt så fort syntes varendaste liten skavank. En gång i tiden prydde ungarna hyllan med klistermärken och efter att jag tappert försökt pilla bort dem följde färgen med.

Istället för att slänga åbäket valde jag att tapetsera om och på så sätt täcka in det som inte längre var särdeles vackert. För att skydda tapeten upptill bad jag en glasmästare skära till en glasskiva med rundade kanter i lämplig storlek.

lack_hyllan

Det allra senaste tillskottet till hyllan var benen nederst som jag plockade upp på återvinningscentralen i stan. Benen får lov att bli mitt allra hetaste tips.

Man kan mycket väl klicka hem snygga designade ben från Prettypegs.com men om man är lite praktisk och otålig som jag kan man fynda möbelben för några cent som man sedan kan måla i precis vilken färg som helst.

4 Replies to “Omgjord Ikea hylla”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s