Garderoben inte längre något problem

En gång i tiden hade jag en rätt så brokig garderob och lika ofta som jag utbrast att jag inte hade något att ta på mig köpte jag nytt. Idag vill jag påstå att min stil är rätt så spikad.

På bilden nedan syns nästan hela min garderob. Det enda som saknas är några toppar och en hög med jeans i olika former och färger. Vi kan väl kanske vara överens om att färgskalan är rätt så sober. Vitt, beige, grått, blått och svart – kläder som passar alla tillfällen. En del köpta som sprillans nya, en del på rea och en del second hand.

SAMSUNG CSC

Min träningsgarderob är vardagsgarderobens raka motsats. Träningskläderna kan närmast beskrivas som färggranna vilket gör att jag minsann sticker ut och syns då jag ränner längs med vägarna.

Rensade nyss ur min garderob eftersom jag ville uppdatera den inför jobbstarten som hägrar. Det var inte många plagg som jag lade upp till försäljning på Köp & Sälj och det säger väl en hel del – garderoben är inte längre något problem.

3 Replies to “Garderoben inte längre något problem”

  1. Precis sådär vill jag också att det ska se ut, skulle det där vara kläder som hängde i en klädaffär skulle jag gå raka vägen dit 🙂

  2. Måste erkänna att jag skrattade när jag såg garderobsbilden. Om det inte vore för att plaggen hänger på galge (istället för att vara vikta på hylla) kunde det ha varit min garderob. Helt samma färger, mönster och material.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s