Svårt att skriva

Ju mer jag tänker på vem som kan tänkas läsa det jag skriver – desto svårare blir det att skriva. Omedvetet försöker jag hålla bloggen vid liv genom opersonliga reflektioner, samtidigt som jag själv älskar att läsa om andras djupaste tankar. Ser ni paradoxen i det hela?

Irriteras över det faktum att jag inte längre vågar stå för allt jag tycker och inte delar med mig av allt jag känner. Ja, det händer att det låser sig totalt. Som nu.

I en tid då allt blottas – allt från innehållet i grytan, till gåvan man kommer överräcka sin make, så sitter jag här och pantar på saker som i slutändan kanske inte spelar någon roll i varje fall.

Snälla ni, vill ni hjälpa mig på traven lite? Fråga och kom med förslag på inlägg. Jag vill skriva, men just nu har det låst sig helt.

3 Replies to “Svårt att skriva”

  1. Det där tror jag händer alla nångång ibland – att man inte vet vad man egentligen står för, eller inte vågar stå upp för det. Men så är du garanterat inte ensam om att tycka på ett visst sätt, och att få läsa att andra tycker olika ger bara ytterligare perspektiv och öppnar för eftertänksamheten. Så skriv det som faller dig på, blotta det du vill och vinkla perspektiven åt andra. Alla behöver inte gå åt samma håll.

    1. Ja, alltså live kan jag säga precis vad som helst. Men nätet. Det känns som att saker som sägs kan misstolkas. Saker jag skriver här kan i slutändan påverka hur kolleger ser på mig och det är kanske där skon klämmer.
      Jobb är jobb och privatliv är privatliv.

  2. Jag vet hur du menar, och det tär på mitt bloggandet också. Vet inte varför det inte varit problematiskt tidigare, men nu plötsligt känns det mycket mer jobbigt. Sku ha tusen saker att fråga dig om, saker jag vill höra mer om, men som är för privata för att bloga om tror jag – hoppas vi ses snart! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s