Förberedelser inför årets julmarknad

Pysslat har jag gjort sedan dinosaurie-tid, men aldrig tidigare har jag stått och frusit rumpan av mig på en julmarknad och i samma veva sålt home made -prylar. First time for everything…

Kommer bland annat att sälja kransar, en massa smarta prylar (bl.a. lidodido och nappflaskor i glas) och så lite skojiga saker att slå in i paket lagom till jul.

Hoppas vi ses i vimlet!

krans

Kommer ha ett begränsat antal kransar med mig till marknaden. Vid intresse maila mig. Förhandsbeställningarna levereras inom kort.

SAMSUNG CSC

Dockor som ger utrymme för kreativitet. Barnen (eller varför inte du själv) kan fylla dockan med bomull, sy fast den korta sömmen för att sedan färglägga dockan och göra den personlig. Paketet kommer innehålla docka gjord i återvunnet och ekologiskt tyg, nål, tråd, bomull och tygpennor.

SAMSUNG CSC

Kamerorna i trä är målade med Jeanne d’Arcs kalkfärg varefter jag vaxat ytan. Kameran är lätt att hålla ren och passar små knubbiga barnhänder. Passar också utmärkt som inredningspryl. Några av kamerorna kommer förses med läderrem.

SAMSUNG CSC

Metspöna i trä kommer förses med snöre, magnet och fiskar. Handtaget är målat med ekologisk kokosfärg.

4 Replies to “Förberedelser inför årets julmarknad”

  1. Fina grejer! En krans skulle inte vara så tokig. Ska försöka komma loss och titta på sakerna i passligt tillfälle – Jag fryser nämligen också rumpan av mig på marknaden – för sjätte året i rad. 🙂

      1. Jäkligt mycket kläder. Även om termometern visar varmt. Styrox att stå på är ingen dum idé. 🙂 Och så brukar det vara bra att ha en bottenkassa, med mkt mynt, för första timmen handlar folk med tjugolappar innan de fått de växlade. Tänk också på att det är mörkt! Stormlyktor är bra.
        Jag har de senaste åren satsat på en grej, och det är min vitchokladsenap. Men har också lite hantverk. Hoppas bara vädret är bättre i lördag än idag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s