Fixade till en arbetshörna

Eftersom Molly tagit sitt pick och pack och flyttat in hos storebror blev det plötsligt tomrum där spjälsängen en gång stått. Tomrum kan man ju inte ha – alltså fixade jag till en arbetsvrå. Det känns som om man aldrig kan ha tillräckligt med lugna vrår i det här huset. De som besökt oss vet att ljudnivån i regel överskrider alla godtagbara decibelgränser och att den ena matchen allt som oftast avlöser den andra – arbetshörnor behövs alltså. Capishe?

arbetshörnan

Lampan är ursprungligen en vit variant som jag för närmare 15 år sedan införskaffat på ikea. Efter att jag plockat lampan i delar, målat den med svart- och kopparfärg och bytt ut den trista gulnande sladden mot textilsladd var lampan as good as new. Eller bättre.

2 Replies to “Fixade till en arbetshörna”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s