Nästa år

Det verkar troligtvis som världens sämsta bortförklaring, men hur som helst så läste jag på Facebook att man skulle googla sitt namn + ska och så kunde man läsa vad det nya året kommer föra med sig. Sagt och gjort gjorde jag det.

Det som kom upp var följande:
Michaela Lindström ska berätta.
Michaela Lindström ska göra större affärer.
Michaela Lindström ska äta ren och mångsidig mat och motionera flitigt.

Screen Shot 2014-11-18 at 19.14.57

Punkt ett och två vet jag inte mycket om, men punkt tre kändes rätt så träffande. Och inte undra på det – det handlade faktiskt om mig då jag för drygt ett år tillbaka intervjuades till Fazers nya hemsidor. Hela intervjun finns att läsa här.

Där ser man – hade jag inte googlat hade jag missat hela grejen. Bra påminnelse där. Ska äta rent och mångsidigt. Check. Ska motionera. Check.

One Reply to “Nästa år”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s