Spännande

Avskyr då bloggare skriver hemlighetsfulla inlägg om fantastiskt spännande saker och önskar innerligt att jag inte var en av dem. Likväl vill jag nog gå runt och ruva på alltsammans ännu en tid innan jag avslöjar alldeles för mycket.
Dagens påhitt innehöll hur som helst ett väldans trevligt möte som slutade med en hjärtlig kram.
Som bäst sitter jag proppmätt på Sandys efter att ha slängt i mig en enorm kycklingsallad och läser lägesrapporter hemifrån. M sköter rumban där hemma med beröm och log smått för mig själv då han bekräftade det jag vetat i alla år – att det inte är alldeles lätt att sköta barn och hushåll enligt planerad tidtabell.
Själv springer jag vidare. Dags att plocka upp nummerlappen inför morgondagens maratonlopp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s