Hej från Stockholm

Gjorde som kaptenen på m/s Costa Concardia igår kväll då jag övergav skeppet.
Knappt jag vågar säga det högt. Tre nätter och två dagar helt ensam. Ofattbart skönt. Det känns som att jag plötsligt fått mer timmar på dygnet. Och då spelar det liksom ingen roll att jag kommer att springa bort en stor del av dem.
Morgonrapporten hemifrån bådar gott då första natten utan amning gick över förväntan. Protester var styrman där hemma nämligen beredd på – han har ju varit med förr och klarat sig galant de gångerna också.
Själv lunkar jag vidare i Stockholm och njuter av gudomlig mat som jag kan inta ostört var som helst och när som helst.
Jag gillar det.

Kommer instagramma från resan och bilderna hittar du till höger i bloggen.

3 Replies to “Hej från Stockholm”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s