Isbjörn of Sweden från polkuped

Då det kommit till barnens utekläder tror jag att vår familj plöjt igenom det mesta – allt från Lindex, Kappahl och Everest till Spyder, Helly Hansen och Polarn och Pyret (och allt där emellan). På loppis har jag extremt sällan köpt utekläder eftersom plaggen allt som oftast är slitna på knäna med ledsna byxbuntar som inte gör någon glad. Det som jag irriterat mig mest på då det kommer till funktionsplagg är hållbarheten. Eller ska vi kanske säga avsaknaden av hållbarhet.

Själv har jag en jacka från Haglöfs och ett par byxor från Peak Performance som jag införskaffade år 2011 då jag återgick till jobb efter att Viktor fötts. Kläderna kostade mig med rabatt ungefär 270 euro – en ansenlig summa som gjorde stort hål i plånboken. Kostnaden per år har ändå visat sig utgöra en struntsumma då jag enligt konstens alla regler använt dessa plagg i alla lägen. Varför? Jo, för att de hållit mig torr trots regn samtidigt som jag kunnat röra mig obehindrat och utan att svettas ihjäl. I dessa plagg har jag cyklat till och från jobb, gått på hajk minst sjuhundra gånger och lekt med ungarna tills jag ramlat omkull. Och vet ni – kläderna ser ut att vara i nyskick än idag.

Men om jag har bra kläder ska inte ungarna då ha det? De vistas trots allt ute morgon, middag, kväll.

Med tre ungar har jag inte råd att köpa kläder som inte håller från den ena till den andra. Inte heller vill jag köpa kläder eller andra prylar som specifikt riktar sig till det ena könet och utesluter det andra. Så trots att Isbjörn of Sweden kostar skjortan vet jag att kläderna kommer gå i arv från Amanda till Viktor, för att till slut landa hos MollyPolly.

Köp från Polkuped

Fram till på söndag (2.11) kan du köpa Isbjörn of Swedens kläder från Polkuped med -30% rabatt från ordinarie pris. Själv valde jag Polkuped eftersom kundservicen hos Eva och Thomas fungerar klanderfritt och eftersom jag gillar tanken om att kunna köpa ”lokalt”. Stora webjättar finns det gott av – jag vill stöda de små aktörerna. För mer inför kolla Polkupeds hemsida eller deras FB-sida.

polkuped

Efter att jag läst att Isbjörn of Swedens väljer återvunnet material och undviker kemikalier känns plaggen som ett självklart val. Denna gång fastnade vi för skalbyxor och skidbyxor.

Detta är inte ett sponsrat inlägg.

4 Replies to “Isbjörn of Sweden från polkuped”

  1. Klickade precis hem byxor åt de två äldre samt handskar till vintern. Är liksom du irriterad på hållbarheten på barnens utekläder. Viggo har i sin nuvarande storlek slitit sönder tre par skalbyxor av olika märke. Och inga av dem går att ärva av syskon. Total förlust. NU hoppas jag isbjörn fixar det och de två yngre har byxor i framtiden.

  2. Klickade precis hem byxor åt de två äldre samt handskar till vintern. Är liksom du irriterad på hållbarheten på barnens utekläder. Viggo har i sin nuvarande storlek slitit sönder tre par skalbyxor av olika märke. Och inga av dem går att ärva av syskon. Total förlust. NU hoppas jag isbjörn fixar det och de två yngre har byxor i framtiden.

  3. Det enda som håller är Isbjörn och ReimaTEC. Och Isbjörns skalbyxor är bästa bästa! Tror inte de överhuvudtaget går att slita sönder! Annat är PoP vars skalkläder har försämrats avsevärt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s