Mammaspring känns fel

Då jag kikar i bloggarkivet inser jag att bloggen en gång i tiden hade en helt annan funktion än vad den har idag. Inläggen var många och mestadels handlade de om träning varvat med några korta inlägg om jobbresor och matnyttiga tips. Beträffande bilder var de oftast tagna med mobilen och texten skrevs i sin tur snabbt i förbifarten.

Dåtidens snabba träningsuppdateringarna har fått ge vika åt familjelivet, maten, loppisfynden och olika diy-projekt, vilket onekligen fått mig att likt Snigeln Harald fundera på namnbyte till bloggen. Efter att ytterligare boostats av UppochHoppas bloggskola känns det beslutet logiskt.

SAMSUNG CSC

HJÄLP

Vad tycker ni? Behöver jag byta namn? Borde jag blogga mer om träning och mindre om allt annat? Eller borde jag helt enkelt byta blad och lämna mammaspring bakom mig?

10 Replies to “Mammaspring känns fel”

  1. Mammaspring kan ju oxå tolkas som en mamma i farten, på språng med familjeliv allt därtill! Tycker att du har en idérik och intressant blogg som ger en bild av ditt liv som en mamma med många idéer, en fin familj och goda tips på allt från löpning, till DIY och matrecept. Fortsätt i samma spår! Spring på!

  2. nää, byt inte. mammaspring är bra, det är ju bara tillfälligt som betoningen ligger på mamma. om det var tvärtom skulle det lätt bli för mycket spring och för lite mamma och jag tycker du prioriterar precis rätt!

  3. Även jag hejar på mammaspring. Innehållet är också bra i min smak, det är ju just så som mitt mammaliv med två döttrar (6,5år och 2mån) och en son (4,5år); mera familjeliv, loppis och bakning/matlagning än träning… =)

  4. Mammaspring är nog DU, fast du sku skriva om vad.. 🙂 Så nej, byt inte, tänk bara på det lite bredare, som någon skrev här ovanför, du är väl alltid i farten! 😉

    Kram på er i idyllen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s