Följde trenden

Någon timme efter att FruZ bloggat om sin nya kärlek står jag näst på tur. 

Under många år har jag varit den legendariske svarta Moleskine-kalendern trogen, men nu gick vi skilda vägar. I alla fall för ett år eller så. Då det riktigt kommer till kritan är jag nämligen inte lika förtjust som övriga, eftersom minimalisten inom mig känner sig vilsen.

Det är inte som om jag inte vetat vad jag gett mig in på då kalendern trots allt beskrevs innehålla polkadots, blommor, ränder och små överraskningar i form av vykort och klistermärken. Men ändå.

Samtidigt inser jag att det faktiskt bara är en kalender och att jag kan leka minimalist på annat håll istället. Det här är en kalender som skiljer sig från mängden. Bra så. Och de visa brukar ju säga att ombyte förnöjer och vem vet, kanske blir jag extra kreativ år 2015?

kalender

Illustrationerna i kalendern får mig att tänka på en kär vän.

2 Replies to “Följde trenden”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s