Vad irriterar du dig på?

Jag brukar inte länka till andras inlägg särdeles ofta, men efter att ha läst Snigeln Haralds lista känns livet så jävla mycket bättre än vad det gjorde för fem minuter sedan. Den känslan vill jag såklart förmedla vidare – så vad väntar du på?

Tack Linda för att du lyfte på locket. Känns så mycket bättre nu efter att jag läst både dagens lista och succélistan från år 2012.

Screen Shot 2014-10-20 at 23.13.35

One Reply to “Vad irriterar du dig på?”

  1. Jag blir irriterad i trafiken. Jag kör mycket under arbetsdagen och blir störd på folk som talar i telefon medan de kör och såna som gasar förbi morgonrusningen i taxifilen. Och på cyklister och löpare (!) som inte har ordentliga reflexer (man syns INTE med en liten dinglande reflex i ärmen). Och nog håller jag med om det mesta på listan också.
    Mest stör jag mig på mig själv för att jag blir störd på sånt här. Verkliga i-landsproblem, alltså. Ibland borde jag bara försöka ha mer överseende och tålamod och förmåga att strunta i små irritationsmoment.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s