Mellanrapport

Om nu någon undrar så lever jag även om jag inte bloggar. Kanske det är just det som är kruxet. Jag lever så till den milda grad att jag inte hinner blogga. Man kan väl säga att jag är mitt i livet – drömmer, leker, lär och testar mig fram i största allmänhet. 

Idén som jag gått och burit på en längre tid håller på att förverkligas och det känns minst sagt spännande. Någon rycker kanske på axlarna och tycker det inte är mycket för världen, men för mig personligen är det stort. Att få fixa något från scratch och testa sig fram – love it!

rav_blogg

Plockade fram mina gamla akvarellfärger och började skissa.

One Reply to “Mellanrapport”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s