Kompisinspis på riktigt

Såhär någon timme efter att jag deltagit i mitt första kompisinspis kan jag bara konstatera att jag ångrar att jag inte hängt med från start. Dels hade jag nöjet att träffa nya bekantskaper och dels hade jag fördelen att se hur hela kompisinspis egen mamma delade med sig av ren skär glädje till träningen och livet överlag.

MarathonMia har någon gång sagt att man ska omge sig med personer som ger energi istället för sådana som tar energi. Det är väl ungefär det söndagskvällens kompisinspis går ut på. Tjejer träffas. Alla är glada. Det hörs hejarop långa vägar. Tydligen hoppar de grodhopp mellan varven. Och så skrattas det en hel massa innan man styr hemåt igen.

Till alla er som tvekar – häng på! Det är kul! Lovar!

Själv kommer jag att dyka upp också framöver. Och ju fler vi blir som springer – desto roligare blir det!

One Reply to “Kompisinspis på riktigt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s