Skänk pengar

Då ett barn insjuknar allvarligt och specialistvården endast finns tillgänglig långt bort hemifrån, ställs hela tillvaron på ända. Som om det inte vore nog med oron beträffande barnets hälsa, måste familjen också ha koll på praktiska arrangemang så som boende. Alla som varit på sjukhus med sitt barn vet att man inte vill vika från barnets sida en endaste sekund. Den lilla vill inte heller vara utan sin mamma eller pappa.

Screen Shot 2014-10-08 at 23.34.31

Bild lånad från Ronald McDonalds barnhusstiftelses hemsida.

Ronald McDonalds barnhusstiftelse underlättar familjernas tid vid sjukhuset. I huset kan familjen inkvartera under lång tid och på så sätt vara nära sjukhuset och den lilla patienten som behöver allt stöd hon eller han kan få.

McDonalds skänker 0,25 euro för varje såld måltid under tiden 13.-19.10.2014. Men också du kan stöda verksamheten. Skicka sms RML5, RML10 eller RML20 till nummer 16588 och stöd verksamheten med 5/10/20 euro. Din donation är värdefull.

Detta inlägg skrev jag på eget initiativ. Då en nära liten en drabbas vet man vad som gör skillnad. De små är stora hjältar och det är vår uppgift att se till att de har det bra.

2 Replies to “Skänk pengar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s