En kamera i trä

Kände mig lite extra pysslig och sådär barnsligt påhittig efter att jag sågat till några bitar trä. Med hjälp av svärmors gamla läderbälte och några pluggar i trä var kameran redo att ta i bruk. Gissa vem som hann först?

Molly får lov att vänta på sin tur. Storebror hade visst vassare armbågar. Ännu.

kamera

9 Replies to “En kamera i trä”

  1. En fråga som inte har med kameran att göra… Har blivit erbjuden att köpa en begagnad urban jungle av en kompis, till bebis nr 3 som förhoppningsvis kommer i april. Det enda jag egentligen är lite tveksam till är det där att man sittdelen är bortvänd från den som kör. Har du några synpunkter på det?

    1. Ja alltså jag tycker det är upp till var och en. Fram tills nu har Molly oftast sovit då jag varit ute med vagnen, varför det egentligen känns som om det kvittat åt vilket håll hon varit i vagnen. Men nu då hon är 6mån och vi går ut och går har jag ofta Kronan vagnen så jag får titta på henne. Eftersom kidsen oftast cyklar och springer framför är hon ändå så pass nyfiken att hon hänger ut och vill följa dem. Tyvärr är jag inte lika intressant som de.
      Molly gillades som sagt inte att vara i vagn i vaket tillstånd, utan krävde famn/manduca. Vakentiden har vi spenderat hemma. Extremt sällan i något köpcenter eller liknande. Därför blev det aldrig något problem. Hade helt enkelt inte behov av att ha henne mot mig.
      Lillkillen som nu är fyra spenderade dock sina första månader åkandes omkring i vagn i stan och gillade det. Då hade jag Bugaboo och eftersom vi var så mycket på språng med vagnen kändes det viktigt att jag kunde se honom hela tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s