Åkte förbi loppiset

Kunde jag skulle jag bli loppisfyndare på heltid

Gårdagen bjöd på tumistid för mig och Molly och vi kunde uträtta en hel massa nödvändiga ärenden som fanns på agendan. Samtidigt passade vi på att åka förbi loppiset vilket resulterade i en hel väska finheter.

loppis_kids

Amanda fick en riktig dröm till klänning och några glittriga leggings, samtliga med prislapparna på. Det får mig att fundera. Hur kommer det sig att så många säljer nya oanvända kläder på lopptorg?

SAMSUNG CSC

Molly fick i sin tur en helt ny garderob. Plötsligt har hon nämligen skjutit i höjden, som om hon bestämt sig för att hoppa över strlk 68. Plockade till och med på mig en tygblöja. Skam den som ger sig – kanske jag rentav fattar tycke för dessa denna gång.

SAMSUNG CSC

Snacka om linslus. Som om Pettson inget annat ville än vara medelpunkten.

6 Replies to “Åkte förbi loppiset”

  1. ÅÅh vad fina fynd du gjort! Ja absolut – att shoppa på loppis på heltid är jag med på – det är bäst! Man vet ju aldrig VAD det är man kommer hem med 😉 Kram!

  2. Jag är alltid så nöjd när jag loppisfyndat! Dessvärre går jag sällan på loppis, men en gång per år är det megaloppis där jag bor och då jäklar vad jag brukar fynda.

    Ps: Har du fått mina meddelanden på PT+ ? Blir det någon styrketräning nu? Jag hoppas det. Ger gärna nya utmaningar, men vill gärna få lite respons först och höra hur det går just nu.

    Trevlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s