Minnen

Halkade i misstag in i det gamla bildarkivet och insåg att det blev en trip längs memory lane. På ett ögonblick förflyttades jag ett år tillbaka i tiden och det kändes nästan som om vi åter igen bodde kvar i radhuslägenheten, nära vänner, jobb och allt det där andra man kunde tänkas behöva.

Så här i efterhand kan jag konstatera att mycket har förändrats under ett år. Det är som om livet tagit en hel ny vändning efter att jag lärt mig dess skörhet – en gång för alla. Samtidigt känner jag tacksamhet. Tacksamhet för Molly, för familjen och för den trygghet jag nu upplever. För trygg är nog det rätta ordet. Hur kaotiskt livet än ter sig – så känner jag innerst inne ett lugn som säger att allt kommer att ordna sig till slut.

minnen

För ett år sedan verkar det som om jag bakade mest hela tiden. Glada, söta bakverk. Måste återuppta det någon dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s