Hallen hemma hos oss

Efter att ha bott in oss i huset i ungefär ett halvt år,känns det som om det är hög tid för en rundtur i huset. 

I princip har inget ändrats sedan vi flyttat in. Efter att ha rattat närmare tio flyttlass har ivern att förnya ebbats ut. Istället har vi valt prylar omkring oss som besitter en historia – ett affektionsvärde som ingen trend i världen kan övervinna. Samma tavla, samma lampa och samma vintageväska ligger där jag en gång lagt dem. Och med stor sannolikhet kommer de att ligga där också om ett år eller så.

hallen

Stilen beskriver rätt så väl hur vi är som människor. Det är gammalt, lite nytt, någon udda pryl, något väntat och så lite ikea – inga krusiduller. Rätt och slätt en kombo som gör hemmet till just vårt hem. 

9 Replies to “Hallen hemma hos oss”

  1. Hallen var precis lika fin som resten av huset – trodde aldrig nånsin jag sku fantisera om att flytta till Pargas, men har ett par gånger kommit på mig själv med att surffa in på Oikotie och kolla ditåt, haha! Ditt fel!

    1. 😀 Då ska jag bestämt fortsätta rundvandringen redan imorgon. Det dåliga är att jag måste röja lite allt eftersom. Du vet – leksaker som ligger utspridda trots mina förmaningar om att de åker i soporna om de inte hålls uppe på övervåningen i ungarnas rum där de hör hemma.

  2. LJUVLIGT har ni det hemma hos er, punkt slut! Så vacker hall & jag som aldrig ville ha ett större hus – ville nog sååå ha ett större hus efter man besökt er* Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s