Loppis hemma hos oss på gården

21630 har en alldeles speciell plats i mitt hjärta. För mig handlar det om samhörighet som bara släktband kan åstadkomma. Hur som haver upplever jag samma vikänsla här vi nu bor – en gemenskap som inte minst syntes under dagens gårdsloppis. Är så fantastiskt glad över att ha så rejäla grannar som vi har. Grannar som blivit vänner. 

Så sent som för någon dag sedan oroade jag mig över dåligt väder och icke existerande köpare, men tänk så fel jag kunde ha. Säger då det – vilken lyckad dag!

Trevlig stämning och gemytlig gemenskap

Knappt jag hann ta ett endaste foto – det var nämligen värsta galna dagen innan klockan ens slog ett. Efteråt grämer det mig att jag inte fick en bild över gårdsplanen under rusningstimmen, men just i det ögonblicket fanns det ingen möjlighet till fotopaus. Kläder skulle säljas och kunder betjänas – älskar ét.

gårdsloppis

Ungarna skötte caféet, medan resten av oss skötte övriga kommersen. Och då det var dags att städa undan ville såklart alla hjälpa till.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Till dig som kom förbi vill jag säga tack. Ditt besök förgyllde dagen. Och ni andra – välkomna hem till oss på loppis i nästa sommar – det här var ingalunda det sista.

6 Replies to “Loppis hemma hos oss på gården”

  1. Tack själv att ni öppna gården. Barnen gilla fåren och hann även testa gungan och klätterställningen båda kunde klättra ända upp, lilkherrn klara av att gå normalt ner på andra gången.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s