Loppis hos oss inkommande söndag

Just nu är det mycket att stå i. I ena sekunden står jag med penseln i hösta hugg inomhus, för att stunden senare måla om sommarrummet i gårdsbastun. Pjuh… Och däremellan är det allt det andra som behöver fixas. Ni vet – tvätt ska hängas upp på tork, leksaker ska plockas, kläder gås igenom med tanke på stundande lopptorg, middagar ska tillredas, sly ska klippas åt fåren, oändligt många fönsterrutor ska tvättas, bomull och tändsticksaskar ska läggas emellan fönstren innan de stängs igen inför vinterdvalan och så allt det där andra som jag glömt. Blir alldeles matt av blotta tanken på allt som behöver ställas i ordning. 

Men tillbaka till saken – lopptorget ordnas inkommande söndag mellan klockan 13-18 på vår gård. Drygt tio hushåll kommer att dyka upp med en massa grejer de inte behöver och hoppeligen hittar också du hem till oss. Följ skyltningen till Folkhögskolan Axxell i Pjukala. Du kan inte missa torget.

gårdsloppis

Ses på söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s