Så var hon åtta

Tänk att det gått åtta år sedan jag första gången höll det där lilla knyttet i min famn. Höll henne riktigt nära – lyckligare än någonsin tidigare. Med en insikt om att livet från och med det ögonblicket aldrig skulle bli det samma igen. Livet blev helt enkelt så mycket bättre än vad det någonsin varit. Kan inte beskriva mina känslor för den här lilla tösen. Det är som om inga ord räcker till. Bubblande glad och modig som få – det är vår Amanda det.

Med tanke på att vi kom hem drygt en kvart innan de första gästerna anlände kan man väl säga att vi ställde till med kalas utan större krusiduller.  Inget jag rekommenderar för hen med svaga nerver. Till min egen förvåning bjöd jag mot konstens alla regler på både köpekaka och köpekex, men vad gör det eftersom gästerna knappast kom för bakverkens skull.

Som dagen led mot sitt slut viskade fröken att det var den bästa dagen någonsin – precis som det ska vara då man precis fyllt åtta år.

atta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s