Nabby babyvakt

Äger förvisso en gammaldags babyvakt – en sådan där walkie-talkie i baby-modell med ljus och allt, men likväl står den oanvänd på hyllan bredvid ytterdörren. Mojängen är helt enkelt för otymplig och bökig att ha att göra med.

Problemet med de babyvakter jag tidigare ägt är att de suger i sig mer batterier än vad jag orkar släpa hem och att elsladden varit opraktisk då jag varit tvungen att flytta vagnen. Det i sin tur har lett till att jag många gånger struntat i babyvakt, även om det hade varit på sin plats att använda en. Jag kan nämligen berätta att jag nog aldrig känt mig så usel som de gånger då grannen kommit över och uppmärksammat mig om att Molly nog vaknat eftersom hon skrikit ett bra tag. Röd av skam har jag harklande försökt förklara varför jag inte hört det gälla ropet.

Nabby är däremot precis en sådan där pryl som jag kan känna att jag själv velat uppfinna. Smidig och behändig och med en batteritid på uppemot 70 timmar. Det att den också begåvats med ultralåg strålning och lång spännvidd beträffande hörbarhet gör prylen helt oslagbar.

Glöm batterier. Glöm otympliga laddningssladdar.

Du laddar mojängen via USB och kopplar den via Bluetooth till din iPhone eller Android-telefon och du är good to go. Supersmart är bara förnamnet.

SAMSUNG CSC

Nabby-appen laddas ner gratis. Själv köpte jag några tilläggsegenskaper för 0,89 euro vilket gör att min Nabby läser av temperaturen i vagnen och sparar Mollys sömnmönster. Lyssna nu-egenskapen som också hör till tilläggspaketet gör det möjligt för mig att lyssna till Molly även om hon inte skriker.

SAMSUNG CSC

Personligen är jag helt såld. På riktigt. Och prylnörden inom mig jublar. Äntligen kan jag pyssla på med mitt då Molly sover utan att jag stup i kvarten behöver springa omkring och oroa mig för att hon vaknat.

Ett stort plus med Nabby är att den visar hur länge Molly sovit. Halleleleluja – en sak mindre att komma ihåg!

Detta inlägg är i samarbete med Nabby. Mer information hittar du på Nabbys hemsida eller på deras Facebook-sida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s