Kvällsutflykt till Pensar Syd

Det kunde ha slutat katastrofalt dåligt då tre landkrabbor till ungar och fyra vuxna i tryckande hetta skulle trängas en halv dag i en båt, med siktet inställt på middag på en ö långt ut i skärgården. Hör och häpnad slutade kvällen över förväntan samtidigt som solen tackade för sig. Molly fixade resan galant och sov både genom spontana hopp i böljan blå från aktern på båten, liksom fantastiskt god middag i skuggan av alarna uppe på terassen. Tänk om man varit begåvad med den förmågan själv också.

Vi hann som hastigast strosa omkring på Pensar Syd medan vi väntade på att middagen skulle dukas fram och visst måste jag erkänna att båtlivet lockar mig även om jag aldrig riktigt provat på det i verkligheten. Stugliv har alltid varit vår grej, men visst förstår jag friheten i att kunna kasta loss och släppa taget om allt jobb.

penasarsyyyd

One Reply to “Kvällsutflykt till Pensar Syd”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s