Gott av rabarber

Allt sedan Snigeln Harald lade upp en bild på Instagram på rabarbermarmelad har jag känt ett enormt behov att få tillaga denna fantastiska lilla sötsak. Eftersom Lindas recept var en välbevarad hemlighet, har jag googlat och hört mig för efter den perfekta smakkombinationen.

Senita tipsade mig om en marmelad som jag kokade på strö- och syltsocker utan dessvärre krusiduller, och kan belåtet säga att jag gillade resultatet. Blev ändå nyfiken på att testa en fransk variant med smör. Dessvärre kräver det ett par dagars arbete, vilket innebär att jag får ge mig till tåls med att smaka.

SAMSUNG CSC

Dagens marmelad passade utmärkt med lite naturell yoghurt och rostad müsli. Passar lika bra på efterrättsbordet som på frukostbordet.

2 Replies to “Gott av rabarber”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s