Gårdsloppis

Det är de gånger man inget planerar köpa, hittar prylar man inte visste man behövde. 

Eftersom inredningen av brasrummet nere i källaren är i full gång, hade jag spanat in fårskinn på Ikea. Döm min förvåning då ett härligt brunt fårskinn praktiskt taget hoppade i famnen på mig. Hyllan var jag väl inte precis i skriande behov av, men för en femma hade det varit skam att låta bli.

För övrigt handlade väl rundan mest om att stöta på bekanta och vänner, och njuta av en välbehövlig kaffe och bulle hemma hos Petra och Totte.

gårdsloppis

Var tvungen att gå hem efter bilen för att frakta hem min hylla och svärmors gungstol.

Hemma på Hembacka plockade vi med oss flest prylar. Allt från ljusstakar i mässing till finfina leksaker för några fjuttiga cent. Samtidigt passade jag på att beundra de mest fantastiska söta bakverk jag sett på länge. Kan bara stavas idyll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s