Hälsningar från kobben

För er som hänger på Instagram är hälsningen från kobben old news, men som sig bör tyckte jag ändå det var lämpligt med en liten bildkavalkad från de senaste dagarna.

Resan som kan beskrivas med orden hux flux, och handlade mest om gräsklippning – bra så. Nu är stugan iordningställd medan båten ligger och guppar i böljan blå, redo för sommaren. Som jag längtar till nästa visit.

Innan vi återvände hem igen gick jag omkring och njöt av varje litet minne från förr. I sjöboden hänger galonisarna som jag själv använt för närmare 30 år sedan, liksom näten min morfar en gång i tiden bundit.

Önskar jag kunde vrida tillbaka tiden en smula.

kökar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s