Amalias hem

Eftersom vi var i knutarna då vi återvände hem från Åland, ville jag passa på att göra en avstickare till inredningsbutiken Amalias hem i Korpo. Tyvärr var färjan försenad i vanlig ordning, men Terhi var vänlig nog att stanna kvar en extra stund tills vi kom fram.

Genom butikens Facebooksida hade jag spanat in en vinbox i zink som jag ville pryda hemmet med. (Lådan fungerar självklart lika bra till äppelsaften man köper i påse.) Tyvärr slutade inte mitt ha-begär där. Köpte också gammaldags klädkrokar, en stor kanna i zink och så lite annat smått och gott. Helt klart en butik värd att besöka.

Amalias hem

Vinboxen i zink syns i högra hörnet på bilden längst ner. Perfekt nu till sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s