Vem är ni?

Statistiken visar att det finns ni som läser vad jag skriver. Ändå vet jag så lite om vem ni är.

Nadia gjorde det först. Nu apar jag efter, för jag är nyfiken i en strut.

Berätta alltså. Lämna ett avtryck. Vem är ni? Vad vill ni läsa mer av?

Alla som bloggar eller någongång gjort det vet hur betydelsefull varje liten kommentar är. Så tack ni som kommenterar, mailar och tycker till. Det värmer och gör så att jag fortsätter skriva.

50 Replies to “Vem är ni?”

 1. Jag är här 🙂 Kommenterar ganska sällan eftersom jag ofta läser via telefonen. Fortsätt som nu, en härlig blandning av allt 🙂

 2. Läser alla dina inlägg med intresse! Tycker om när du visat vad du fyndat på loppis och alla DIY projekt!

 3. Jag är också här. Kollar in nästan varje dag. Läser via mobil och har nog aldrig kommenterat. Började läsa om övningar för skadat knä och är sedan dess ”fast” 😀
  Bor i Sverige, Uppsala och följer med intresse alla sorters inlägg. Gillar blandningen!

 4. Började läsa din blogg då jag själv är intresserad av löpning. Blandningen av löpning, inredning o familj gör det till en bra blandning. Sen att du gillar att vara på Åland gör att bloggen får ett extra plus 🙂

 5. Började egentligen följa med din blogg när jag saknade sällskap till långpassen inför Stockholm 2013. Nu den senaste tiden har det blivit att testa många av dina recept, fortsätt gärna med dem (trodde aldrig att jag skulle laga ribs men nu är de också testade…)

 6. Började läsa din blogg av en slump för ca. 1 år sen, då jag kommit igång med träningen och ville börja löpa. Snappade lite råd och motivation av dig. Blev sedan gravid med tvåan, hade massor med sammandragningar från början, måste så minska med tränandet, men fortsatte läsa din blogg.
  Roliga är att min Minea är född samma dag som din Molly. 🙂
  Nu försöker jag få inspiration att komma igång med tränandet/löpningen igen, har bara svårt med att få tiden att göra de ( Mikael, 2,5 år vägrar dagssömn samt att sitta långa stunder i vagn.. ).
  Sen tycker jag om att läsa om ditt matlagande och bakande, ger inspiration åt mig! 🙂
  Så fortsätt i samma stil! Skall försöka kommentera oftare, är lite dålig på det.. 🙂
  -Sabina-

 7. Västnylänning som flyttat til Norge och ”skaffat” familj. Träning, speciellt löpning är härligt men med två små barn och en pappa i familjen som jobbar nästan dygnet runt är det inte så lätt. Fortsätt med bloggen som tidigare, innehållet passar åtminstone mig helt perfekt. Dessutom har du en snygg och tydlig blogg med strukturerad text, lättläsligt och fint 🙂 bra jobbat!

 8. Hejhej! Har följt din blogg i 2-3 år och tycker jättemycket om den, du skriver mångsidigt. Är mammaledig med en 1 månad äldre dotter än din Molly så det är lite extra kul att höra om hur ni har det 🙂 Soliga hälsningar från Esbo!

 9. Ramlade in på din blogg för en kort tid sedan via någon annans blogg (kommer ej ihåg vems) och har regelbundet läst din blogg sedan dess. Har ett förflutet som långdistanslöpare men nuförtiden är jag en handbollsspelande trebarnsmamma.

 10. Jag gillar bloggen precis som den är. Synd att vi inte hann springa tillsammans innan ni flyttade. Men jag är ibland (rätt sällan nog) i Pargas så kanske jag kan komma och hälsa på nångång 🙂

 11. Jag heter Tove och har läst här sedan förra året då jag fick mitt andra barn och försökte hitta tillbaka till träningen igen, håller just nu på med ”klassikern” men älskar egentligen att springa långt och länge, slår all motion! Jag tycker om din blogg, särskilt träningsbiten, verkligen inspirerande! Tack för att du skriver!! Kram Tove

 12. Bor i Sverige, Lund. Fyllde 40 i mars. Hittade dig via en annan blogg när jag skulle springa ultra förra året. Bloggar själv på FunBeat.
  Gillar också blandningen av ämnen skarpt. Och sälj gärna fler fina grejer hehe 😉
  KramCarro

 13. Ramlade in till din fina blogg när jag letade löparvagn. Har nu även jag en mountain buggy terrain och är supernöjd. Tredje barnet och han stormtrivs i sin vagn. Är inte så etablerad som löpare men kämpar på och det jag gillar är tips och trix som underlättar träningsglädjen och ger inspiration.

 14. Camilla med de tre vildingarna från ”barn”kyrkan på påsken har nyss hittat Din trevliga blogg och läser den så gärna 🙂

 15. Jag är ju här och har ju varit det redan i flera år. Gillar det som det är, dina projekt. Följer gärna med hur ni inreder ert underbara ställe, både ute och inne och vad ni pysslar med i de vackra trakterna.

 16. Jag är Beata. 35-årig tvåBarnsmamma i Mullsjö (tre mil från Jönköping), Sverige. Hittade hit ganska nyligen men gillar verkligen blandningen. UnderbaraClara möter Löpning, liksom. Är totalt opysslig men blir ändå inspirerad av dina DIY-projekt. Kan inte baka men tycker allt ser fantastiskt gott ut. Springer inte mycket men gillar ändå att läsa om det. Avskyr trädgårdsarbete men läser gärna om plantering. Och så en bebis till. Det gillar jag mycket och DET kanske jag kan göra. Ett verkligt DIY-projekt ;-).

  Själv tränar jag gärna styrka, kollar massor av tvserier och jobbar med marknadskommunikation på ett it-bolag.

  Älskar också kommentarer, förstås, men inser också ju mer jag själv läser bloggar via bloglovin-appen på telefonen att det är lite omständligt att skriva. På instagram kommenterar jag nog mer!

 17. Hej!
  Jag började läsa din blogg för cirka 2 veckor sedan. Så jag har mycket att komma ikapp med. Tycker att du har skapat en bra balans här och ger mig motivation att fortsätta med min löpning. Mitt mål är att springa 5 km.

  Ha en fortsatt bra dag!

 18. Tror jag hamnade här då du själv lämnat avtryck på min blogg. Tycker alla inlägg om träning är kul, speciellt post-bebis. Försöker själv komma igång igen efter förlossningen. Fortsätt så!

 19. 39-årig skånska boende i Stockholm som precis fått mitt första barn, en pojke som nu är 3,5 månad. Gillar din blandning av löpning, inredning och recept – perfekt blandning! Speciellt dina loppisfynd och DIY-projekt är inspirerande. Kommer inte ihåg hur jag hittade hit men är fast sen några månader tillbaka. Har en tanke att springa maraton nån gång i livet så det ska bli kul att följa din löpning. Jag har nyligen kommit igång med springandet efter förlossningen, känns skönt att börja hitta tillbaka till sin kropp igen.

 20. Hejsansvejsan! hittade till din blogg nu när jag fattade vem du var och var du bor! 🙂 tror jag nån gång ramlade in på din blogg tidigare, men eftersom jag inte förstod vem som bloggade så såg jag bara att det var om löpning och så surfade jag vidare – tycker det är jättefint det du skriver om löpning och sånt, men är själv mest intresserad av diy o inredning och gården och allt som har med pargas att göra! Skriv på som du vill bara, här hänger jag oberoende, specielllt nu när jag fattat att min bloggläsare inte uppdaterar dina inlägg utan attt jag måste fixa om på inställningarna… (tyckte det var konstigt att du inte skrivit nåt på flera veckor, sen kom jag på att det måste vara bloggläsaren som strular)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s