Träningsvärk eller trädgårdsvärk

Jag har varken gjort crunches, situps eller burpees. Däremot har jag skyfflat skit och vänt trädgårdslanden ut och in.  

Svetten lackar i takt med att listan på göromål betas av. Och som jag kör skottkärran upp för backen tänker jag på hur enkelt det är att få gratis vardagsmotion. Träningsvärk som verkligen känns, och syns också för den delen.

Nu då det mesta är i jorden kommer jag på mig själv att vänta på regn. Och med en nästan enfaldig iver väntar jag på hösten, innan sommaren ens kört igång. Längtan efter att få skörda är helt enkelt enorm.

jobb_ute

Mellan varven ska liten mun mättas.

2 Replies to “Träningsvärk eller trädgårdsvärk”

  1. Trädgårdsarbete är verkligen bra träning. Någon sådan lär det dock aldrig bli för egen del… förutom på sommarstugan då den dag då svärmor inte fixar allt tip top innan vi hunnit blinka. Och nu när jag ser din fina hästsvans påminner jag mig själv om att jag verkligen måste boka klipptid…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s